Изневяра Частен Детектив

Частните Детективи трябва да се съобразява с много фактори, а именно маниерите на конкретния субект, как се движи, как шофира, подозрителен ли е, до колко моногамно протича ежедневието му.

Една доста голяма част от поръчките, които детективската агенция получава от клиенти, са точно такива, свързани със семейни проблеми и по-точно изневяра.

Поради това и опитът на нашите Детективи в тази сфера е много голям!

Какви емоции показва докато разговаря или се среща с други хора, какво може да се очаква от субекта на разследване и много други.

Всичко това не е даденост, то се учи с години и много опит, какъвто нашите детективи са натрупали с годините.

Имате някой от гореизброените или друг проблем. Не се колебайте да ни потърсите.

Опитният екип на Детективска Агенция НАС-Груп, както и всички наши партньори от ДК (Детективска Колегия), са на разположение за Вашите нужди и могат професионално, дискретно и много адекватно да решат Вашия проблем.

женска изневяра

Какви са признаците на изневяра мъжа?

Много мъже не държат особено на хигиената си. Ако преди време Ви е отнело доста време да научите съпруга си да се баня поне веднъж на ден, а напоследък той прави това и сутрин, и вечер (особено вечер, когато уж отива на по бира с приятелите), имайте едно на ум. Също и когато изведнъж подмени гардероба си, а на етажерката в банята се появи нов парфюм, закупен без Вашето мнение, което досега е било важно за него.
Оправданията са безкрайните срещи, преговори. В най-лошия случай мобилният му телефон започва често да бъде изключен или извън покритие. Появява му се внезапно командировка до съседни градове. Доста типично за мъжете.
Ако преди е бил изключително ревнив към Вас и е побеснявал от ревност при всеки поглед, който чуждите мъже хвърлят към Вас или към всяка минута закъснение след работа, но вече това не му прави впечатление, има нещо гнило. Ако преди е харесвал всичко във Вас – от стила на обличане, до кулинарните Ви умения, а сега Ви намира кусури за най-малкото (за прегорелите във фурната картофи, например), критикува Ви за щяло и не щяло, значи вероятно подсъзнателно той Ви сравнява с някоя друга и се опитва да издигне на пиедестал нея, зачерквайки Вас от живота си.
Изведнъж се появява "нов колега", който започва да звъни на съпруга Ви по всяко време на денонощието. И Вашият кръшкач хуква на кафе, на по бира или на вечеря с мнимия колега. Уж по бизнес, по работа... Айде, бе! Когато поискате да Ви запознае с новия му колега, той се оказва или прекалено зает, или вече уволнен.
Ако не се разделя със слушалката дори и в банята и тоалетната, вероятно се страхува, че по това време може да звънне ТЯ или да изпрати смс. Разговорите в съседните стаи, далеч от Вас, също са съмнителни.
Изведнъж започва да се застоява твърде много пред компютъра. И да си общува в чата със "съученици от университета". А опитите Ви да надникнете зад рамото му, водят до скандал.
Сексуалният Ви живот се превръща в изключително монотонен и онова нещо върху спалнята се случва твърде рядко. Явно това за него вече е твърде досадно занимание. И как няма да е, когато той изразходва енергията си извън семейното Ви ложе. Има я и обратната страна на монетата. Ако до преди време мъжът Ви е бил скучен в секса, а изведнъж започне да Ви кара да експериментирате и да изпробвате пози, които преди не сте практикували.
В колата му непрекъснато намирате забравени вещи. А позицията на дясната седалка, която по принцип е позиционирана за Вас, често изменя местоположението си.
Признаци за мъжка изневяра

Какви са признаците за изневяра при жената?

Докато преди е нямала нищо против да Ви разказва надълго и нашироко какви са плановете й за деня, къде ще ходи и какво ще прави, сега сякаш не обича да говори за такива неща. Не й е приятно да я питате за плановете й, нито как е минал денят й.
Доскоро приятелката Ви е обмисляла плановете ви за Нова година още от лятото и е правила резервация за Свети Валентин по Нова година. От известно време обаче общите планове не са й най-силната страна. Вместо да обмисля романтичен уикенд с Вас, тя прави планове за себе си - почивка само за нея, социален живот, който не включва Вас, срещи с нови приятели и т.н. Купила е билети за театър, без да Ви пита дали си свободен, и като се окаже, че Вие сте зает същата вечер, тя обявява, че ще намери с кого да отиде.
Ядосва Ви се лесно, мрънка по всякакви поводи, изглежда вечно недоволна от нещата, които правите. Такъв тип поведение може да означава, че Ви изневерява - като Ви се кара за разни неща, тя успокоява сама себе си, че Вие не сте чак толкова перфектен и всъщност изобщо не заслужавате нейната вярност.
Въпрос от сорта на „Какво прави в обедната си почивка?" и „Защо ти беше изключен телефонът днес следобед?" я карат да се запъва и замисля повече от обикновено. Понякога дори Ви се ядосва и Ви се сопва с нещо от сорта: „На теб защо ти трябва да знаеш?"
Когато започнат нова връзка, жените обръщат особено внимание на външния си вид. Един от начините да увеличат сексапила си за новата си любов е да си накупят ново бельо. Не просто един-два нови сутиена, а всякакви мрежести, дантелени, изрязани и т.н. неща, които досега не сте виждал в гардероба й. Но най-същественият знак не е, че си купува ново бельо - то може да е за Вас все пак. Най-същественото е, че не се интересува от Вашето мнение, не Ви показва новите си черни чорапи, не Ви пита какво мислите за тези прашки. Иска й се да е секси, но очевидно не за Вас. Обновява гардероба си и вида си. Жена Ви сменя любимите си дрехи с други в напълно различен стил. Започва да цени марковото бельо, а косата й изглежда винаги страхотно. Тя може би Ви изневерява, но ето едно предупреждение за параноиците: ако има нова работа или просто се налага да общува в нов социален кръг, тя най-вероятно не Ви изневерява. Ако прави всичко това заради Вас, размърдайте се, обърнете й внимание, направете й комплимент, защото тя не Ви изневерява. Или поне все още. Фризьор, нов грим, нов имидж - и всичко това, отново, без да иска да знае Вие какво мислите по въпроса.
При различните жени изневярата дава различни странични ефекти. Докато някои ще станат лоши с Вас, други по-скоро ще се опитат да притъпят чувството си за вина, като Ви угаждат и се държат добре дори и в случаи, когато Вие по собственото си мнение не го заслужавате. Понякога следва смяна на поведението ту в едната, ту в другата посока.
Колкото и да е внимателна в прикриването на следите си, тя трудно ще избегне следите в телефона. Съобщения, обаждания от непознат номер или от приятелка, за която Вие не сте чувал - тези неща не винаги могат да се скрият. Ако тя изпада в ужас, когато се пресегнете към телефона й да видите колко е часът, може би има нещо.
Ако тя си има нова тръпка, има вероятност сексът с Вас да не е сред приоритетите й. В миналото и двамата сте се държали в леглото като диви животни по време на размножителния им период, но сега единственото, което получавате е гърбът й, когато се опитате да започнете сексуалната игра.
Датите, които преди е помнела наизуст, сега си минават, без тя да забележи - годишнината ви например. Имате уговорка тя да Ви звънне в определено време, но тя изглежда забравя. Всъщност в един момент разбирате, че тя не забравя дати и уговорки, ами направо забравя за Вас. Разбирате, че те Ви лъже. Хващането в лъжа е важен знак за това, че Ви изневерява или най-малкото, че не е искрена с Вас. Когато откриете, че човекът, на който сте се доверил напълно, Ви лъже, със сигурност ще изпитате гняв, безсилие, яд, тъга. Имайте предвид, че който е готов да излъже веднъж, би го направил отново. И то с лекота и без угризения. Вече не Ви критикува. В доброто старо време на нея й е пукало за Вас, какво правите, какво казвате, как се държите. Пукало й е, че пиете или че сте напълнял. Но сега май за нея няма значение дали сте жив или мъртъв, нито пък се стреми да променя навиците Ви и поведението Ви. Може да се е примира или отказала да Ви променя, което една влюбена жена, никога не прави, или пък е намерила някой друг, който не притежава Вашите грехове и лоши качества.
Нейното семейство се е превърнало в това, което е: Нейното семейство. Причината може да е, защото допълнителната бариера, може да улесни евентуалната раздяла или пък използва семейството си, за да се прикрива. Роднините й може да не са наясно какво се случва, точно колкото и Вие, и е твърде вероятно да не подкрепят действията й.