Събиране на доказателства Частен Детектив

събиране на доказателства

Събиране на необходимите доказателства, които да послужат пред съда

Детективска агенция НАС- Груп, помога на своите клиенти да съберат необходимите доказателства, които да послужат  като причини за бракоразводни дела и предявяване на иск за права над децата, събиране на данни за констатиране и доказване на факти, фирмени консултации, изучаване на пазара, издирване на укриващи се, без постоянен адрес или безвестно изчезнали лица, събиране на сведения за гражданско състояние.

Работата на частните детективи  е изключително трудна и дискретна.

Те трябва да натрупат информация - снимков, текстов, аудио и видео материал, така че никой да не заподозре.

В някой частни случаи, тази работа се върши от цял екип от детективската агенция, което позволява обектът да бъде наблюдаван, без той да усети детективите, защото хората от екипа си го препредават и така не се набиват на очи.

Други битови случаи, в които нашите частни детективи имат опит са дискретно проследяване на деца, за които родителите имат съмнения, а и проследяване на компанията им.

Най-често, това са проблеми свързани с наркотици, алкохол и хазарт, но не рядко в качеството си на частни детективи сме проверявали и миналото на приятели на децата, а също така и специфични детективски проучвания преди сродяване. Тук отново, основните качества и умения на един детектив, за които гарантираме са точност и дискретност.

Характерното за тези случаи е, че обектът се движи предимно в младежка компания, която прави дискретността особено трудно осъществима, но ние знаем как, а и имаме опит в такива разследвания.