Частен Детектив София Частен Детектив

частен детектив софия

ЧАСТЕН ДЕТЕКТИВ СОФИЯ ОТ ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ НАС-ГРУП

 

Детективска Агенция НАС-Груп - изневери, предбрачни проучвания, фирмени разследвания и издирване на хора в София

Детективите в агенцията са специализирани в частните и бизнес разследвания, детективски услуги на територията на София и София област

Опитните частни детективи в детективската агенция са бивши полицаи и военни, обучени в специализираните разследвания и наблюдения.

Нашите детективи поддържат контакти със много свои колеги - частни детективи от страни на Европейски съюз, съседните ни Македония, Сърбия, Турция, както и с детективи в САЩ, Канада и много други страни.

Ако търсите детективски услуги от опитен дискретен частен детектив, който предлага достъпни цени - потърсете ни!

Детективска Агенция НАС-Груп ще Ви даде бързи и точни резултати.

Детективска Агенция НАС-Груп разполага с контакти и ресурс да проучи и издири всеки и навсякъде в България и по света, дори тези, които смятат себе си за "неуловими".

 

Детективска Агенция НАС-Груп предлага най-високите професионални стандарти за детективски услуги. Ние можем да разкрием факти и да осигурим доказателства, което Ви позволява да вземете правилното решение.

 

Детективска Агенция НАС-Груп -Издирване разполагаме с опитни и дискретни детективи, както и необходимата детективска техника и оборудване, и не на последно място - в дългогодишната ни детективска практика сме изградили достатъчно контакти с наши колеги детективи в България и други държави, което улеснява всяко задгранично разследване или проучване.

Детективски услуги за частни лица в София

 • Изневери - наблюдение и доказване на изневяра (фото и видео материал), дата, час и изготвен доклад относно движението и действията на даден обект
 • Брачни разследвания - на съпруг / съпруга
 • Предбрачни проучвания
 • Набиране на информация при развод
 • Разследване на любовни авантюри
 • Наблюдение на лица със съмнително поведение (алкохол, хазарт, наркотици и др.)
 • Корпоративни разследвания - детективски услуги за фирми
 • Проучване и разследване на конкурентни фирми (съдружници, дялови участия, имоти, стоки, внос, цени, продажби), пазари и други
 • Събиране на сведения за изминали и предстоящи събития
 • Събиране на данни за отделни лица и фирми
 • Наблюдение и установяване на нелоялна конкуренция
 • Събиране на сведения за настоящи и бъдещи служители
 • Корпоративен шпионаж
 • Издирване и проучване
 • Издирване на укрили се или изчезнали лица
 • Издирване на биологични родители
 • Специални детективски услуги
 • GPS системи за проучване на "обекти"
 • Компютърен и телефонен софтуер
 • Скрито наблюдение

 

Събираме повече информация за конкретно лице - начин на живот, контакти, месторабота, разкриваме факти във връзка с подозрително поведение на деца или други членове на семейството (алкохол, хазарт или наркотици).

Паралелни разследвания

Разследване на различни случаи, независимо от държавните органи - разкриване на престъпления (работим и съвместно със следователи от МВР), издирване на изчезнали, укриващи се, разследване случаи на измами или други криминални деяния, както и проучване на криминално проявени лица.

Знаем, че за да изберете детективска агенция, до голяма степен зависи посочената цена! Но това не бива да е водещо за Вас. Прочетете от какво зависи формирането и. Ниската цена предразполага и към лошо свършена работа.

Едва когато знаете всичко това, преценете дали офертата на детектива си заслужава. Преценете дали цената, която ви предлага, не е за сметка на качеството. В детективските услуги средно положение няма. Един случай е или разрешен или не е. Затова и ние от детективска агенция Детективска Агенция НАС-Груп винаги избираме качеството.

Свържете се с частен детектив Иванов от Детективска Агенция НАС-Груп

ДискретносттаВи е гарантирана!

Цени за детективски услуги в София

 

Ако търсите истинските факти и доказателства, ако търсите истината, ако Ви интересува точно "тази" информация, вероятно ние няма да ви дадем най-ниската цена, защото нашата цел винаги е и ще бъде - да си свършим работата в целия необходим обем, а не да "претупаме" случая.

Със сигурност, всеки детективски случай е различен, индивидуален, и за всяко разследване, издирване и/или проучване се прави конкретна оферта на база подадената информация и изразено желание.

Цената за съответната детективска услуга, от частен или бизнес характер, ще се калкулира точно, спрямо обема на действията, броя на участващите частни детективи, превозни средства, брой дни заетост и други фактори, необходими, за бързо, точно и дискретно изпълнение на поетата поръчка.

За да се намерят истинските факти и доказателства, да се подкрепят с необходимите записи, снимков материал ..., т.е., за да разберете ИСТИНАТА, да защитите себе си и/или бизнеса си - ясно е, че няма как да е евтино, защото всеки частен детектив може да работи 24 часа по случая, а и в 99% от ситуациите не работи сам!

София

София е столицата и най-големият град в България. Тя е 14-ият по големина град в Европейския съюз, с население 1 241 675 души. По резултатите от преброяването през 2011 г. населението на града е 1 291 591, което представлява 17,5% от населението на България