Проверка на кандидат за работа Частен Детектив

проверка на кандидат за работа

Референтните проверки са един от най-старите методи за набиране на персонал. И има смисъл. Ако искате да знаете повече за потенциален кандидат, кой по-добре ще знае за него от предишния му работодател и неговото минало?

Основната част от работодателите у нас (63%) извършват проверки преди наемане на работа (включително в интернет и социалните мрежи), за да са по-добре осведомени за кандидатстващите.

Както при интервютата, когато използваме справки като метод за наемане на служители, трябва да вземем предвид потенциала за пристрастия. Проучвания сочат, че 62 % от решението на оценителите е отражение на тях самите.

С други думи, възприятието, което имаме към друг човек и неговото представяне, ще бъде променено от нашите собствени стандарти и ценности. Позоваванията могат да бъдат полезни, но не забравяйте да използвате този метод заедно с други, по-прогнозни оценки, като проверките за минало и бивши работодатели.

Частните детективи на Детективска агенция Нас-Груп има опит в разследванията на квалифицирани кандидати за работа и детективи в сферата на фирмените и корпоративните разследвания.

Нашата детективска агенция разполага с необходимата техника за извършването на бързи и резултатни фирмени разследвания.

 

Нашата агенция работи на територията на цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара загора, Шумен, Хасково, Пазарджик, Благоеврад, Плевен, Русе и .т.н

проверка на кандидат за интервю за работа