Фирмено разузнаване Частен Детектив

Частният Детектив може да Ви предложи много голям набор от услуги, както персонално за Вас, така и за Вашия бизнес.

бизнес детектив

Частният Детектив може да Ви предложи много голям набор от услуги, както персонално за Вас, така и за Вашия бизнес.

От всякакъв вид проучвания и събиране на информация, до организиране на охрана и проверка на конкуренцията.

Съмнявате се в някой Ваш служител, дали не работи паралено по частни поръчки от Ваши фирмени клиенти, или пък да изнася класифицирана за Вас информация на друга конкурентна за Вашия бизнес организация. Лоялен ли Ви е!

Нуждаете се от проверка за настоящето и/или миналото на Ваши служители, или кандидати за работа при Вас:

  • криминално минало, свързани лица (роднински връзки), семейно положение,
  • движимо и недвижимо имущество,
  • как оползотворява свободното си време,
  • с кого контактува и т.н., за да може да вземете най-адекватното решение - до колко този субект е подходящ за Вас и за поста, който му предлагате или вече заема, както и оправдава ли разходите, които имате по него.

Имате нужда от Аудио/Видео набюдение (било то скрито, или явно), над Ваш Офис, Склад, Магазин, или друг търговски обект.

Искате в реално време, от която и да е точка по света, посредством Интернет, да може да видите и/или да чуете всичко, което се случва по Вашите обекти. Може да бъде записвана цялата информация от камерите, както и от микрофоните и да следите действия, станали в минал период от времето.

Искате да слушате какво се е случвало във Вашите служебни автомобили.

Нуждаете се от контрол над Вашите служебни автомобили. Служителите Ви Ви лъжат за километрите, или за маршрутите, или за изразходваното гориво, или просто имате нужда от статистика за всичко това. ГПС (GPS) наблюдението решава всички тези проблеми.

Служителите Ви използват комютрите не по предназначение, или пък изнасят информация от тях.

Цялостни ИТ Решения, контрол над достъпа - кой Служител до какво да има достъп и до какво не, както и кога да има достъп и кога не, Скрито или Явно наблюдение (в реално време и/или записване на архив) над всичко, което се случва на работните Ви станции (Служебните компютри): къде влизат, с кой и какво си пишат, какви страници посещават, какви файлове отварят или изпращат и др.

Необходима Ви е персонална или Фирмена Охрана - за Вас, за Ваши служители, или за мероприятие, което организирате.

Можем да организираме временна или постоянна Охрана, както за физически лица, така и за мероприятия и търговски или частни обекти.

Имате някой от гореизброените или друг проблем. Не се колебайте да ни потърсите. Опитният екип на Детективска Агенция НАС-Груп, както и всички наши партньори от ДК (Детективска Колегия), са на разположение за Вашите нужди и могат професионално, дискретно и много адекватно да решат Вашия проблем.

частен детектив