Фалшиви пари

Частен Детектив Частни разследвания 0 Comments
фалшиви пари

⚡️ФАЛШИВИ ПАРИ ⚡️


🛡 Детективска Агенция НАС-Груп днес ще Ви запознaе със технологията фалшифицирането на пари, които използват активно 3D-принтери както за пряко копиране на монети, така и за изготвяне на щампи за печатане на банкноти.
Качеството на подправените пари е много високо, благодарение на тази технология.

⚫Печатните наркотици ще бъдат реалност вероятно след десетилетие както и търговията с лекарствени файлове-шаблони, които съдържат химическите състави на наркотици, халюциногени и стимуланти и ще се разпространяват между тези, които имат достъп до химически принтери.

Разбира се, автоматизирането на процеса на създаване на лекарства ще доведе до по-ефективни фармацевтични продукти, както и до по- еуфорични дизайнерски дроги.

⚫Всъщност отпечатването на големи детайли вече е налице – функционира първата подводница, сглобена изцяло от изготвени на 3D принтер детайли.

⚫Вече е ясно, че престъпниците ще намерят хиляди начини за използването на 3D отпечатването за акумулиране на престъпни печалби, като в същото време дори и с най-добри намерения, държавните и частните организации трудно могат да се преборят с тяхната креативност и да ги спрат.

⚫Като се има предвид, че 3D принтерите струват няколкостотин щ. д., а за да се извърши отпечатването, често е необходимо само да се сканира изходният предмет, това създава огромни възможности за престъпни действия и генериране на печалба.

🔰 Доверете се на най-модерната детективска агенция в България НАС-Груп
🔰 Изградена по съвременни стандарти и отговаряща на Вашите нужди
🔰 Насочена изцяло към решаването на Вашите проблеми
––––––––––––––––––––-
👉 НАС Груп Ви дава Дискретност и Професионализъм
👉 Частни детективи специализирани в ЧАСТНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ
Детективска Агенция НАС Груп 🕵🏻 ♂
Търсене и Разкриване на Информация 🗂 📡 📲
Работим за Вас 24/7 🔥
ℹ️ https://detektivi.bg/

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *