Как да се подмазваме правилно на шефа?

Частен Детектив Частни разследвания 0 Comments
Как да се подмазваме правилно на шефа

⚡КАК ДА СЕ ПОДМАЗВАМЕ ПРАВИЛНО НА ШЕФА⚡

🛡 Детективска Агенция НАС-Груп Ви дава безценни малки хитрости за успех в кариерата като заслужена награда за Вашия труд.

■ Подтиквайте ги да говорят за себе си.
Когато хората говорят за себе си, все едно дали в личен разговор или в социалните мрежи, се задействат същите центрове за удоволствие в мозъка, които отговарят за вкусната храна или парите.

■ Интересувайте се от здравето, личния им живот, семейството, децата, мнението им по някои въпроси, за да предизвикате благоразположението на хората. Ще имате благодарността им, понякога неосъзната, но те ще искат да разговарят с Вас отново и отново.

■ Направете им комплимент, цитирайки трето лице.
Понякога преките комплименти звучат доста натрапчиво. Много хора не са готови да ги приемат и изпитват дискомфорт. В такива случаи и по-добре да използвате комплимент от името на трето лице.

■ Не забравяйте да изразите съпричастност или съчувствие.
На всеки е приятно да знае, че го слушат внимателно и споделят емоциите му.

■ Дресирайте стойката, най-добре у дома пред огледалото. Стегнат гръб, изправена глава, брадичка точно под прав ъгъл .

■ С началник се разговаря без много мимики и остри гримаси. Най-удачен е ниският тембър на гласа, който създава илюзия за зрялост.

■ Агресивността е строго забранена. Дипломатичният тон може да извоюва много повече, отколкото скандалният език, който е знак за несигурност.

■ Когато седите, внимавайте къде държите ръцете си и какво правите с краката си. Никакво потропване, нервно поклащане на стъпалото и хаосно ръкомахане.

■ В никакъв случай не бива да издавате нервност. Признаци за напрегнатост са несигурният и играещ поглед, треперенето на ръцете и гласа, наведената глава, навиване на косата между пръстите.

––––––––––––––––––
Работим за Вас 24/7 🔥
ℹ️ https://detektivi.bg/

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *