Опасностите в интернет, които дебнат децата ни

Частен Детектив Частни разследвания 0 Comments
Опасностите в интернет, които дебнат децата ни

⚡️ ОПАСНОСТИТЕ В ИНТЕРНЕТ, КОИТО ДЕБНАТ ДЕЦАТА НИ ⚡️

🔎 Децата в преходна възраст са особено уязвима група за посегателства в интернет поради характерната си любознателност, стремежа към изследване на своята сексуалност, желанието за самостоятелност и излизането от контрола на родителите. 🔎 Работата с компютър и ползването на интернет са ежедневие за голяма част от хората по света.

Съвременните деца не могат да си представят общуването без компютър и полесно се научават да работят с клавиатурата, отколкото да пишат.

Обикновено децата учат родителите си как да използват огромните възможности на глобалната мрежа, но не винаги са запознати и с опасностите.

Детективска Агенция НАС-Груп Ви съветва кои са опасносите в интернет за Вашите деца и близки🔥

🔸 Една от тях е общуването с недоброжелателни хора, които крият своята самоличност и манипулират децата.

Това са не само педофилите, които при онлайн общуването се превръщат в загрижени, изслушващи и подкрепящи интернетприятели.

Това са още хакерите, кракерите, разпространителите на порнографски, ксенофобски или расистки материали.

🔸 Оказва се, че най-примамливото нещо за младите хора в интернет – анонимността или изграждането на желана самоличност и лесното установяване на контакти, всъщност е найголямата заплаха за тяхната сигурност.

🔸 Все поразпространеното използване на социалните мрежи от малолетните и непълнолетните потребители също крие редица рискове – от злоупотреба с публикуваната лична информация, до виртуално насилие и тормоз, което все почесто прераства в реално.

🔸 Социалните мрежи навлязоха светкавично в живота на децата и те все още не си дават сметка за потенциалните рискове и начините да се предпазят от тях.

🔸 Този тип комуникация започва да измества директната все повече, което крие редица опасности, свързани с личностното развитие на децата, с техните комуникативни и социални компетенции.

🔰 Доверете се на най-модерната детективска агенция в България НАС-Груп ООД
🔰 Изградена по съвременни стандарти и отговаряща на Вашите нужди
🔰 Насочена изцяло към решаването на Вашите проблеми

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *